Jonette Crowley in Nederland

Jonette Crowley is in september 2017 weer in Nederland!

Van 21 tot 24 september zal voor de 3e keer de International MARK Intensive in Nederland zijn.
2017, The Year of Awakening, het jaar van het Ontwaken
Dit is de tijd om naar voren te stappen en je te laten zien… om te ontwaken, het is een periode om alle oude begrenzingen te doorbreken. We zijn onze cocon ingegaan als rups en nu is het tijd om eruit te komen als vlinder! – Jonette
Dit jaar kunnen we wederom vanuit de hele wereld mensen verwelkomen voor de internationale 4 daagse MARK Intensive van 21 tot 24 september in Elspeet te midden van de prachtige Veluwse bossen. Het Thema voor dit evenement is CREATION. Tijdens de krachtige en harmoniserende energie van de herfst equinox komen we samen in deze retreat om onszelf te kennen en erkennen als scheppers. De intentie is om met minstens 122 mensen bij elkaar te zijn. Ben jij er een van? Voel je de roep om hier deel van te zijn?
Er is nog plaats, wel gaan de aanmeldingen behoorlijk snel. Let op: de Early Bird eindigt 15 juni, tot dan kun je je registreren met korting.
Voertaal van de 4 daagse is Engels. ALLE INFORMATIE EN HOE TE REGISTREREN staan in het Engels op de MARK Intensive pagina.
“… Jij bent de bron die je altijd buiten jezelf hebt geplaatst. Ontwaken is niet slechts een toename van bewustzijn, het is vooral een toename van ons scheppend vermogen. Het thema van deze Intensive is SCHEPPING. Dat is méér dan meesterschap. Meesterschap is een voorwaarde voor schepping. We gebruiken het woord SCHEPPING zodat je jezelf als God/Godin zal herinneren. De mogelijkheden van wat gecreëerd zal worden is onbekend. Dat zal zich opbouwen gedurende de 4 dagen van jullie bijeenkomst. Jullie komen samen op de equinox omdat je dan in balans kunt starten. Schepping ontstaat uit Harmonie. Doordat jullie bewustzijn en het bewustzijn van de mensheid wordt verhoogd en in harmonie gebracht met Aarde en de Natuur zal alles op elkaar afgestemd zijn voor een krachtig Ontwaken” – MARK
Dit zal het enige programmapunt zijn van Jonette in Nederland dit jaar. Andere jaren zullen er ook weer avondprogramma’s en kortere workshops zijn.
Jonette’s workshops zijn altijd op het scherpst van de snede in wat voor jou mogelijk is om te bereiken, en daarbij openen zich de grenzen van het menselijk bewustzijn. Haar workshops en lezingen worden op het moment zelf gechanneld, en zijn uniek voor de mensen die aanwezig zijn.
Je kan je op de mailinglijst laten zetten voor de eerstvolgende informatie over deze evenementen van Jonette Crowley.  Schrijf je in voor de nieuws-update via de volgende website: www.jonettecrowley.nl
Of informeer via mail: info@jonettecrowley.nl
‘MARK’ is een kosmisch wezen van de Grote Witte Broederschap, gechanneld door Jonette sinds 1989. Hij transporteert je op een natuurlijke manier naar hogere staten van bewustzijn zodat je die zelf kan ervaren. Je ontvangt je eigen wijsheid en inzichten en je kan diepgaande veranderingen voelen dat alleen ontvouwend en uitbreidend bewustzijn je kan geven. Voor als je een pad wilt met begeleiding en wegwijzers, maar zonder leraar of dogma; voor als je verlangt naar spontane doorbraken, maar niet goed weet die in gang te zetten…. dan kan werken met MARK precies het juiste antwoord zijn!
Onderzoek samen met Jonette de hogere niveaus van bewustzijn die je boven oude grenzen verheffen. Deze workshops ontstaan altijd in het moment, afgestemd op degenen die deelnemen. We weten nooit wat er zal gebeuren. Om kennis te maken met Mark’s unieke gechannelde meditaties is een aantal gratis meditaties beschikbaar in de Listening Room op www.jonettecrowley.com