Welkom

[Afbeelding banner door Juliana Boneva, Sweden]
Het is aan jou, om je op je eigen manier te verbinden met het bewustzijn van je planeet… Maar eerst dien je je te verbinden met je eigen lichaam. Dat is waarom Soul Body Fusion zo belangrijk is, omdat je je niet met je planeet kan verbinden als je je zelfs niet met jezelf kan verbinden. De connectie met jezelf is het allerbelangrijkst en de connectie met je planeet is de eerstvolgende stap en vandaaruit ontstaan zonder enige inspanning grote quantum sprongen……. Mark (via Jonette Crowley)
Soul Body Fusion® in Nederland
Met het groeiende aantal enthousiaste Soul Body Fusion docenten en ook beoefenaars wordt het Nederlandse netwerk steeds meer uitgebreid. Het Soul Body Fusion boek, wat in het Nederlands sinds januari 2012 op de markt is, geeft een enorme impuls aan deze prachtige vaardigheid. Deze Nederlandse website www.soulbodyfusion.nl bundelt alle aktiviteiten op dit gebied en probeert dit netwerk zichtbaar te maken, als een levend platform voor Soul Body Fusion in Nederland. Laat je inspireren!
Jonette Crowley is in Nederland van 21 tot 24 september 2017 met de International MARK Intensive. Er is nog plaats, wel gaan de registraties nu al zeer snel!! Voor meer informatie Jonette Crowley in NL en   www.jonettecrowley.nl
Dit is een unieke kans als Soul Body Fusion je raakt, de verbinding met je ziel zich al door je leven heen weeft en je wilt zelf opgeleid worden om workshops te gaan geven. Jonette Crowley is in Emden (Duitsland, vlak over de grens bij Groningen) met de 5-daagse Soul Body Fusion® TEACHER’S CERTIFICATION COURSE and een 1 daagse QUANTUM Soul Body Fusion® workshop. De Quantum SBF workshop is op dinsdag 26 september en de SBF docentenopleidng is de 5 dagen erna, van 27 sept tot 1 oktober. Je kan je aanmelden via de Duitse organisator van dit evenement. Alle informatie is in het Engels en Duits.  Klik: Quantum SBF 1 daagse en 5 daagse SBF Teacher’s Course.
Aankondiging Soul Body Fusion® workshops en cursussen
Kijk voor workshops met diverse thema’s van verschillende docenten bij Workshops
In diverse steden in Nederland!!
imagesFB
Bezoek ook de Pagina van Soul Body Fusion Nederland op Facebook
 (klik op link). Daar vind je regelmatig interessante posts; artikelen en citaten van Jonette en SBF activiteiten in Nederland.
Lees de bijzondere ervaring van Soul Body Fusion met iemand die in coma ligt in de Blog van Jonette Crowley, én een missie voor ons allemaal: hoe kunnen we zo’n baken van Licht en Liefde zijn dat we als een Vuurtoren zijn. De weg die voor iemand van toepassing is wordt dan helder en zichtbaar, of dat terugkeren naar de aarde is, of doorgaan naar ander dimensies. Klik op de link: Blog Jonette
Jonette Crowley about Soul Body Fusion (in English):
I am often asked “How do I know if Soul Body Fusion® is working since I don’t feel anything?
Many times (in fact, for me it is most of the time ;-)) I cannot feel my Soul Body Fusion®. I simply trust that it is working. Lees verder op pagina: Soul Body Fusion
Open Soul Body Fusion® avonden
Open avonden zijn een goede gelegenheid om op een heel praktische en directe manier het proces van Soul Body Fusion te ervaren.
Er zijn open avonden in Haarlem, Heemstede, Arnhem en Almere.
Voor meer informatie zie: Open avonden
Elke zondagavond en dinsdagavond Wereld Soul Body Fusion® 21.00 uur transmissie
Elke zondag en dinsdagavond om 21.00 uur (in je eigen tijdzone) zijn er Soul Body Fusion teachers en beoefenaars over de hele wereld die verbinding maken met het Soul Body Fusion proces. Waar je ook bent, neem een paar minuten om Soul Body Fusion te ontvangen en te geven, of verbind je gewoon met het groeiende krachtige bewustzijn van dit moment. Je gaat zitten en je blijft met de aandacht in je lichaam; merk op wat er gebeurt. Of volg het proces via de video van Jonette. Zie Video’s
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden van Soul Body Fusion activiteiten, schrijf je dan via info@soulbodyfusion.nl   Je ontvangt dan af en toe een nieuwsbrief.
White Eagle: Spirit Body Fusion te koop via Jonette Crowley
In deze tijdsperiode kan ons lichaam meer in overeenstemming worden gebracht met de grotere mogelijkheden van nu. White Eagle en de Meesters van de Witte Broederschap presenteren een Soul Body Fusion die GROTER is dan de Ziel – een Fusie van Spirit. De meditatie heeft 3 fases en is zo ontworpen dat je het steeds kan herhalen. Het is een unieke kans afgestemd te worden op nog hogere frequenties. Te koop voor $ 20,-  via de website van Jonette (in het Engels): SpiritBodyFusion
Soul Body Fusion® boek
In 2012 is het nieuwe boek van Jonette Crowley in Nederlandse vertaling verschenen:
Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. En er is zelfs al een 2e druk verschenen!!
Voor meer informatie zie: Boeken
Soul Body Fusion activiteiten in het land
Wil je open oefenavonden organiseren en heb je daar een steuntje bij nodig, of wil je een workshop bij jou in de buurt en je kent een aantal belangstellenden daarvoor, of wil je liever een introductielezing ergens in jouw omgeving, laat het ons weten: info@soulbodyfusion.nl   Kijk voor activiteiten van de docenten bij Workshops, en ook bij SBF Docenten in Nederland. Bij SBF Facilitators in Nederland is meer informatie over SBF practitioners in Nederland te vinden, zij hebben SBF toegevoegd aan hun praktijk .
Soul Body Fusion® is een prachtige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.
Jonette Crowley is schrijfster van het boek “de Adelaar en de Condor”. Haar tweede boek “Soul Body Fusion®” is in januari 2012  in het Nederlands verschenen. Voor meer informatie over Jonette Crowley en haar werk: www.jonettecrowley.com
© Copyright op alle teksten van deze website bij Ine Boesten
This entry was posted in Soul Body Fusion. Bookmark the permalink.